Tjänster

Web & marketing

Tillhör du en av dom som kanske känner dig lite stressad över det här med marknadsföring via nätet och t.ex. Facebook? Du är inte ensam! 
Tillsammans med mig kan du lugnt sitta ner och diskutera vad du har för behov att nå ut och på vilket sätt som mest passar din verksamhet. Jag har jobbat i databranschen sedan 1989 och jobbat med webben sedan mitten av 90-talet. Med mig behöver du inte förstå en massa datatermer och inte spendera en massa pengar i onödan. Jag lämnar referenser vid intresse!

 

  • Webbplatser, webbshopar & Intranät

  • Webbannonser, sociala medier

  • Annonser & övrig marknadsföring

  • Skriva & översätta material

  • Dokument & mallar

  • Projektledning

  • Kortfilmer & redigering

Kurser

Vill du jobba för att din personal ska må bättre? Satsa på humankapitalet och ge dom kurser för att må bättre. Movimi ger dels kurser i Mindfulness och antistress men också olika träningspass. Minst 10 personer behövs. Kontakta Movimi för offert!

 

Mindfulness

Mindfulness har blivit ett begrepp den senaste tiden. Man brukar översätta det till svenska med 'medveten närvaro'. Mindfulness tillhandahåller olika tekniker för att styra tankarna och behålla fokus på nuet och därmed minska stress. Det gör man bl.a. med hjälp av meditation

 

En stressfri vardag

Vi lär oss att känna igen stressen och handskas med den så att den inte styr oss i vardagen. Vi lär oss bl.a. att känna in kroppen, göra andnings- och avslappningsövningar. Som tillval erbjuds andningsmassage som hjälper igång andningen efter en tids stressande.

 

Företagsanpassade kurser

På begäran kan kurser i stresshantering, yoga, mindfulness eller annan träningsform anpassas efter ett företags önskemål och behov.

 

Föreläsningar

Man kan behöva en kick för att komma på rätt spår och kanske är vissa saker lättare än man tror?! Bara man vet hur man gör är det ju lätt. Eller hur! Boka en föreläsning om stressfrihet eller hur du kan andas dej till ett friskare liv. Minst 10 personer behövs. Kontakta Movimi för offert!

 

En stressfri vardag

Vi lär oss att känna igen stressen och handskas med den så att den inte styr oss i vardagen. Vi lär oss bl.a. att känna in kroppen, göra andnings- och avslappningsövningar.

 

Andas dej till ett friskare liv!

En föreläsning om hur dålig andning påverkar vår hälsa negativt - allt ifrån trötthet, huvudvärk, hjärt- och kärlsjukdomar.

 

"Så länge vi lever andas vi. Det är ju ingen nyhet. Men visste du att 10-20% av Sveriges befolkning har andningsbesvär och att alla kan lära sig att andas bättre och få ett rikare och friskare liv oavsett om du så "bara" är stressad eller har KOL! Kom och lär dig hur du kan andas dig till ett friskare liv. Du får prova på olika metoder att andas bättre. Jag jobbar bl.a. som massage- och andningsterapeut och hjälper människor med andningsbesvär dels genom massage av muskulaturen som används vid andning och dels genom andningsövningar. Metoden jag använder kallas Lotorpsmetoden. Jag jobbar även som yoga- och mindfulnessinstruktör där andningen är central i träningen och som bidrar till ett friskare liv."

  • Facebook Basic Black

© 2020 by Movimi